Poze Politie rutiera

 • Asistenta rutiera nonstop si gratuita pentru 2007?

  Poza: Asistenta rutiera nonstop si gratuita pentru 2007?

 • Brigada de Politie Rutiera obligata de Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti sa despagubeasca soferii ale caror masini au fost ridicate ilegal

  Poza: Brigada de Politie Rutiera obligata de Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti sa despagubeasca soferii ale caror masini au fost ridicate ilegal

 • Elevi din patru judete au urmat programul de educatie rutiera Drum sigur - ABCdar rutier

  Poza: Elevi din patru judete au urmat programul de educatie rutiera Drum sigur - ABCdar rutier

 • Premiera in Romania: 9695 lanseaza cardurile de asistenta rutiera valabile 15 zile

  Poza: Premiera in Romania: 9695 lanseaza cardurile de asistenta rutiera valabile 15 zile

 • Junior Achievement

  Poza: 735 de elevi vor studia gratuit educatia rutiera la clasa, in al treilea an de proiect „Drum sigur – ABCdar rutier”

 • Tractari auto

  Poza: Profesionalismul si accesibilitatea – criterii esentiale pentru serviciile de asistenta rutiera

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul politie rutiera.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la politie rutiera. Pozele pe tema politie rutiera cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul politie rutiera, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la politie rutiera, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la politie rutiera.