Politie

Definitie Politie

Institutie specializata a ststului din structura Ministerului de Interne, a carei organizare si functionare este reglementata prin Legea nr.26/1994. Politia Romana are atributii importante in domeniul apararii drepturilor si libertatilor fundamentale ale persoanelor, avutului privat si public, respectarea ordinii si linistii publice, prevenirea si descoperirea infractiunilor precum si efectuarea cercetarii penale in conditiile legii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Politie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Politie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Politie. Definitiile termenilor despre Politie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Politie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Politie.