pomicultura    

Comunicate de presa si evenimente pe tema pomicultura

 • pomicultura

  Bucuresti - 13 May 2015

  Comunicat de Confero Finance

  Autorităţile vor lansa o nouă schemă de ajutor de stat pentru realizarea de investiţii, inclusiv în sectorul pomicol, pentru procesarea și marketingul produselor agricole în vederea obţinerii de produse neagricole”, fiind finanţate exclu ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: agricultura , investitii , pomicultura , marketing produse agricole

  Vezi toate comunicatele de presa despre pomicultura

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul pomicultura.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la pomicultura. Informatiile despre pomicultura cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul pomicultura, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la pomicultura, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.