Poze Pompa baloane

 • Baloane folie, baloane folie metalizata, baloane petrecere, baloane Disney, baloane nunta, heliu baloane, butelie heliu, baloane botez, pompa baloane, baloane modelaj, heliu

  Poza: Baloane pentru petrecere si baloane de folie metalizata umflate cu heliu, un plus de culoare pentru petrecerea ta!

 • Parada Baloanelor 2013, zboara si tu prin Vandor Fogado

  Poza: Parada Baloanelor 2013, zboara si tu prin Vandor Fogado

 • Sarbatoreste Ziua Copilului pe 2 iunie in Galaxia Baloanelor, in Carrefour Colentina, zona MediaGalaxy cu incepere de la ora 11. CONCURS DE CONTRUCTIE SI MODELAJ DIN BALOANE !

  Poza: Sarbatoreste Ziua Copilului pe 2 iunie in Galaxia Baloanelor, in Carrefour Colentina, zona MediaGalaxy cu incepere de la ora 11. CONCURS DE CONTRUCTIE SI MODELAJ DIN BALOANE !

 • Dupa ce votati, luati-va copiii si veniti in Galaxia Baloanelor la Carrefour Colentina ! Ora 11.00

  Poza: Dupa ce votati, luati-va copiii si veniti in Galaxia Baloanelor la Carrefour Colentina ! Ora 11.00

 • Scapa si tu de murdarie cu pompa cu tocator pentru wc Homac!

  Poza: Scapa si tu de murdarie cu pompa cu tocator pentru wc Homac!

 • Itechsol - solutia pentru confortul tau si siguranta naturii

  Poza: Itechsol - solutia pentru confortul tau si siguranta naturii

 • shop-einstal.ro

  Poza: Informatii de interes pentru cei care au in plan achizitionarea unei pompe submersibile

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul pompa baloane.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la pompa baloane. Pozele pe tema pompa baloane cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul pompa baloane, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la pompa baloane, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la pompa baloane.