Pondere pe piata

Definitie Pondere pe piata

Gradul de participare al unei intreprinderi pe o piata, adica ce pozitie detine in structura vanzarilor de piata aanalizata.Spre exemplu, daca importul de cupru al unei tari pentru un an dat este de 300.000 tone, iar o intreprindere dintr-o alta tara a exportat 3.000 tone cupru, ponderea ei pe piata este de este de 1%.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pondere pe piata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pondere pe piata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pondere pe piata. Definitiile termenilor despre Pondere pe piata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pondere pe piata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pondere pe piata.