Ponderea creditelor neperformante in total credite acordate

Definitie Ponderea creditelor neperformante in total credite acordate

Ponderea creditelor neperformante in valoarea agregata a creditelor trebuie sa fie cat mai redusa. Formula de calcul este: Pnpl=NPL/l100 unde: Pnpl=ponderea creditelor neperformante in total credite acordate NPL=valoarea creditelor neperformante L=volumul total al creditelor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Ponderea creditelor neperformante in total credite acordate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Ponderea creditelor neperformante in total credite acordate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Ponderea creditelor neperformante in total credite acordate. Definitiile termenilor despre Ponderea creditelor neperformante in total credite acordate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Ponderea creditelor neperformante in total credite acordate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Ponderea creditelor neperformante in total credite acordate.