Population Characteristics

Definitie Population Characteristics

Variabile cum ar fi varsta, sexul, venitul, statusul civil, educatie, nationalitate, rasa, religie, etc. Cu ajotorul carora o populatie poate fi segmentata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Population Characteristics? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Population Characteristics.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Population Characteristics. Definitiile termenilor despre Population Characteristics cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Population Characteristics, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Population Characteristics.