PortaPotti    

Comunicate de presa si evenimente pe tema PortaPotti

 • PortaPotti. Toatele portabile PortaPotti Qube

  PortaPotti

  Bucuresti - 25 July 2012

  Comunicat de MAIESTRIE GRUP

  Thetford, inventator al primei toalete de camping, a lansat noua generaţie de toalete portabile UN DESIGN REVOLUTIONAR, DE NEEGALAT IN FUNCTIONALITATE ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: toalete , toalete portabile , porta potti , qube , toalete ecologice , portapotti

  Vezi toate comunicatele de presa despre PortaPotti

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul PortaPotti.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la PortaPotti. Informatiile despre PortaPotti cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul PortaPotti, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la PortaPotti, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.