Portfolio Analysis

Definitie Portfolio Analysis

Evaluarea sistematica pe care a afacerii sau produselor unei companii, doua variabile care in mod frecvent sunt folosite pentru evaluarea atractivitatii pietei (incluzand rata de crestere a pietei) si forta afacerii

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Portfolio Analysis? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Portfolio Analysis.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Portfolio Analysis. Definitiile termenilor despre Portfolio Analysis cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Portfolio Analysis, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Portfolio Analysis.