Portfolio Tests

Definitie Portfolio Tests

O metoda de pretestarea unei reclame, dupa analiza mai multor portofolii ale versiunilor diferite ale unei reclame, cei intervievati alesi din piata tinta sunt rugati sa-si aminteasca in detaliu pe acelea pe care si le amintesc

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Portfolio Tests? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Portfolio Tests.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Portfolio Tests. Definitiile termenilor despre Portfolio Tests cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Portfolio Tests, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Portfolio Tests.