Porto-franco

Definitie Porto-franco

Port, parte dintr-un port sau dintr-o regiune situata de-a lungul unui fluviu sau pe litoral, in care marfurile importate, exportate sau aflate in tranzit nu sunt supuse taxelor vamale in limitele teritoriului liber se pot importa marfuri, eventual se pot prelucra, rambursa si reexporta in alte tari, fara plata taxelor vamale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Porto-franco? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Porto-franco.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Porto-franco. Definitiile termenilor despre Porto-franco cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Porto-franco, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Porto-franco.