portofolii 3D    

Comunicate de presa si evenimente pe tema portofolii 3D

 • portofolii 3D. Fetele Norocoase fotografie 3D

  portofolii 3D

  Iasi, Iasi - 17 June 2011

  Comunicat de Fetele Norocoase

  ... portofolii de fotografii 3D pentru modelele cu care exista o relatie de colaborare. Iunie 2011 este data demararii acestei initiative ce se va desfasura in locatia studioului Fetele ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: fetele norocoase , fetele norocoase iasi , fotografii 3d , fete norocoase , portofoliu 3d

  Vezi toate comunicatele de presa despre portofolii 3D

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul portofolii 3D.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la portofolii 3D. Informatiile despre portofolii 3D cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul portofolii 3D, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la portofolii 3D, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.