Post bilant

Definitie Post bilant

Active patrimoniale si surse de formare inscrise in bilant cu o anumita valoare. Posturile sunt de activ cand se inscriu bunuri si drepturi de creante in activ, si posturi de pasiv, cand se inscriu sursele de formare a acestora in pasiv.Element de activ si de pasiv inscris intr-un bilant care reprezinta soldul uneia sau mai multor conturi.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Post bilant? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Post bilant.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Post bilant. Definitiile termenilor despre Post bilant cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Post bilant, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Post bilant.