Post

Definitie Post

Ansamblul de sarcini, activitati, conditii, stiluri si valori ale muncii, realizate de catre persoane angajate de catre o organizatie conform unui profil specific al acestora bazat pe studii, cunostinte, aptitudini, abilitati, experienta si alte caracteristici necesare indeplinirii scopului infiintarii sale. Pentru a putea fi inteles, proiectat, analizat, evaluat si reproiectat, postul are nevoie de o fisa a postului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Post? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Post.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Post. Definitiile termenilor despre Post cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Post, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Post.