Poster

Definitie Poster

Suport promotional tiparit, afis de dimensiuni mari, bogat ilustrat, care prezinta un mesaj concis, destinat prezentarii intr-un spatiu public a unui mesaj comercial sau electoral – in mod static, timp de cateva saptamani (engl. - stationary billboard) sau mobil (engl. - transport posters). Utilizatori privilegiati: soft drinks, produse alimentare, tigari, autoturisme, evenimente artistice, sportive sau electorale. Posterele de dimensiuni mari au un impact vizual puternic asupra audientei potentiale, cu toate ca prezinta dificultati in selectarea acesteia. De regula, sunt utilizate in asociere cu alte suporturi de publicitate (TV, presa scrisa), avand rolul de reamintire si subliniere a mesajului. V. afis publicitar, publicitate exterioara, publicitate dinamica.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Poster? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Poster.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Poster. Definitiile termenilor despre Poster cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Poster, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Poster.