Pozitie majoritara absoluta

Definitie pozitie majoritara absoluta

participare la capital care confera actionarului semnificativ sau unui grup de actionari ce actioneaza in mod concertat, fie mai mult de 75% din totalul drepturilor de vot in consiliul de administratie, fie drepturi de vot suficiente pentru a alege si revoca toti membrii din consiliul de administratie a emitentului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pozitie majoritara absoluta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul pozitie majoritara absoluta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la pozitie majoritara absoluta. Definitiile termenilor despre pozitie majoritara absoluta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la pozitie majoritara absoluta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la pozitie majoritara absoluta.