Pozitie majoritara

Definitie pozitie majoritara

participare la capital care confera actionarului semnificativ sau unui grup de actionari ce actioneaza in mod concertat, fie mai mult de jumatate din totalul drepturilor de vot la adunarea generala a emitentului, fie drepturi de vot suficiente pentru a alege si revoca majoritatea membrilor consiliului de administratie a emitentului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pozitie majoritara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul pozitie majoritara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la pozitie majoritara. Definitiile termenilor despre pozitie majoritara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la pozitie majoritara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la pozitie majoritara.