1000 de corporatişti luptă pentru a reprezenta România în Mexico City, la World Corporate Games

Brasov - 27 ianuarie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Social, Sport

Corporate Games Romania, olimpiada sporturilor pentru companii, care are loc in peste 20 de tari din lume, a organizat weekendul acesta, cea de-a treia editie Winter Corporate Games , singura editie de iarna care are loc in Europa si care se organizeaza in fiecare an in Poiana Brasov .

Aproape 1000 de corporatisti au participat la Winter Corporate Games 2015

1000 de corporatisti s-au intrecut in acest weekend pentru trofeul Winter Corporate Games, trofeu care-i aduce mai aproape de sansa de a reprezenta Romania la jocurile mondiale dedicate mediului corporatist, care vor avea loc în noiembrie, in Mexico City.

Fiecare editie de pana acum s-a bucurat de un real succes in randul sutelor de participanti din peste 35 de companii de renume, din orase mari ale tarii: Brasov, Bucuresti, Cluj, Sibiu, companii ce au dovedit competitivitate si in sport , nu doar in business. Editia de anul acesta a stabilit un record de participare la editia de iarna cu un numar de aproape 1000 de corporatisti, din 26 de firme, din toata tara.

Primaria Brasov , partner al evenimentului si la cea de-a treia editie a Winter Corporate Games, s-a dovedit a fi o gazda perfecta pentru cei aproape 1000 de corporatisti care au intra in competitie . „Winter Corporate Games implica trei componente vitale pentru Brasov - sportul, turismul si mediul de afaceri.... Evenimentul a crescut de la an la an si speram sa aiba o viata lunga in continuare, la Brasov” a declarat city managerul municipiului, MiklosGantz.

Competitia, care s-a desfasurat pe parcursul a doua zile, a testat abilitatile sportive ale participantilor la 9 sporturi (schi, snowboard, tir, volei pe zapada, bowling, biliard, tenis de masa si tenis de camp), fiind cea mai mare competitie a echipelor din Romania si in acelasi timp cea mai importanta platforma de business networking din tara. Echipele participante s-au intrecut pentru a acumula puncte pentru companiile lor si a castiga trofeul care le inscrie automat in competitia Corporate Games, din iunie, de la Bucuresti.

Sambata seara, in cadrul Marii Parade a avut loc premierea probelor de schi super G, snowboard, tenis de masa, tir si volei pe zapada, probe care au avut loc pe intreg parcursul zilei. Premierea a fost incheiata cu o spectaculoasa coborare pe partie, cu torte si cu lansarea lampioanelor care au impanzit cerul din Poiana.

Duminica au avut loc probele de biliard, bowling, tenis de camp si schi slalom, precum si competitia pentru copii, Kids Corporate Games, de schi slalom. Festivitatea de premiere a avut loc la centrul de înscrieri, gazduit de hotel Kronwell din Brasov, iar inmanarea trofeelor s-a facut de catre Vladimir Sterescu - Country Manager, Computer Generated Solutions.

Printre echipele castigatoare de anul acesta s-au remarcat SCHAEFFLER ROMANIA, la divizia 51-100 de atleti, AUTOLIV ROMANIA la divizia 151 - 200 de atelti, fiind in acelasi timp echipa cea mai numeroasa, COMPUTER GENERATED SOLUTIONS ROMANIA la divizia 101-150 de atleti, BENCHMARK ELECTRONICS SRL la divizia 21-50 atelti, IBM ROMANIA la diviza 11-20 atleti, Sport Award, divizia 6-10 atelti si ASOCIATIA EURO MASTER ONE la divizia 1-5 atleti.

Ca in fiecare an, Corporate Games Romania susține si un proiect caritabil, anul acesta, o parte din taxa de participare colectata (1 euro pentru fiecare participant inscris in competitiei) va fi donata echipei care va reprezenta Romania la Jocurile Paralimpice de la Rio, din 2016.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/pr-venture/1000-de-corporatisti-lupta-pentru-a-reprezenta-romania-in-mexico-city-la-world-corporate-games