Practica comerciala

Definitie Practica comerciala

Formula comerciala practicata de un vanzator, prin care produsele/serviciile ajung la cumparator. Exemple: vanzare directa, vanzare la distanta, vanzare prin magazin sau depozit de fabrica, vanzare in consignatie, vanzari de soldare, vanzari de lichidare, vanzare in pierdere, vanzare electronica, vanzare prin catalog, vanzare prin corespondenta, vanzare prin telefon s.a.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Practica comerciala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Practica comerciala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Practica comerciala. Definitiile termenilor despre Practica comerciala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Practica comerciala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Practica comerciala.