Practica judiciara

Definitie Practica judiciara

Sinonim - jurisprudentaActivitatea desfasurata de organele de urmarire penala si instantele de judecata si rezolvarile date de aceste organe in cazurile concrete de competenta lor. In sens restrans practica judiciara cuprinde ansamblul solutiilor pronuntate de instantele judecatoresti, precum si cele pronuntate de Curtea Suprema de Justitie, ca urmare a exercitarii recursului in interesul legii. Practica judiciara nu este izvor de drept.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Practica judiciara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Practica judiciara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Practica judiciara. Definitiile termenilor despre Practica judiciara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Practica judiciara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Practica judiciara.