Pre-Emption

Definitie Pre-Emption

Un sistem prin se cumpara apatiu publicitar TV in cadrul unei licitatii. Sub acest sistem, spatiul poate fi vandut la un numar de rate indicat pentru o anumita pauza publicitara sau segment de timp. Cumparatorul va alege rata la care vrea sa cumpere pentru un spot, dar poate pierde daca un alt comparator plateste mai mult si el nu doreste sa ridice miza. Teoria din spatele acestui proces este ca pretul final va fi stability in functie de cerere. Exista, de asemenea, dreptul postului de a anula/intrerupe un program pentru a difuza o transmisiune speciala.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pre-Emption? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pre-Emption.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pre-Emption. Definitiile termenilor despre Pre-Emption cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pre-Emption, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pre-Emption.