pre-lingurite    

Comunicate de presa si evenimente pe tema pre-lingurite

 • pre-lingurite. Pre-Linguritele NumNum® GOOtensils™ disponibile si in Romania

  pre-lingurite

  Bucuresti - 10 January 2017

  Comunicat de Komplex MInds SRL

  ... premiera, pe piata de articole pentru bebelusi din Romania, brandul castigator al premiului Family Choice Award 2014 SUA. NumNum® este un brand infiintat in anul 2013 in SUA, ce a devenit indragit si apareciat de bebelusi si ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: bebeart.ro , pre-lingurite , numnumromania , numnumbaby , lingurite bebelusi

  Vezi toate comunicatele de presa despre pre-lingurite

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul pre-lingurite.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la pre-lingurite. Informatiile despre pre-lingurite cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul pre-lingurite, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la pre-lingurite, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.