Pre-Print Colour

Definitie Pre-Print Colour

Printare color anterioara publicarii propriu-zise si adaugata atunci cand ziarul este tiparit. In pitele dezvoltate, aceasta metoda a fost inlocuita cu on-the-run colour (vezi: On-the-Run).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pre-Print Colour? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pre-Print Colour.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pre-Print Colour. Definitiile termenilor despre Pre-Print Colour cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pre-Print Colour, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pre-Print Colour.