Preambalare

Definitie Preambalare

Operatiune de pregatire/ambalare a unui produs (alimentar sau nealimentar) in unitati de desfacere, in scopul usurarii si accelerarii servirii consumatorilor si imbunatatirii prezentarii spre vanzare. Produsele sunt portionate, cantarite, etichetate si asezate in ambalaje (unitati de vanzare) inainte sa fie prezentate consumatorului. Unitatile de vanzare preambalate nu trebuie sa mai fie supuse nici unei modificari in ceea ce priveste cantitatea, continutul. Trebuie sa fie protejate fizic, sa aiba o prezentare adecvata, iar greutatea sau volumul sa corespunda unui consum familial mijlociu (3-5 persoane). De asemenea, trebuie sa poarte, obligatoriu, toate inscriptiile de identificare si marcare legale. Preambalarea conditioneaza existenta unor forme moderne de desfacere, cum este autoservirea. Prin extensie, ansamblu format din produs si ambalajul sau de protectie si de prezentare, destinat comercializarii pe piata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Preambalare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Preambalare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Preambalare. Definitiile termenilor despre Preambalare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Preambalare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Preambalare.