EXPOBIKE 2012 intre 21 - 22 aprilie, la Romaero Baneasa

BUCURESTI - 28 martie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Sport

Sprijinim miscarea, reducerea poluarii si optam pentru mai multe spatii verzi la Salonul de Biciclete si Accesorii EXPOBIKE intre 21-22 aprilie 2012, la ROMAERO Baneasa

EXPOBIKE 2012

Ediţia a III-a a Salonului de Biciclete EXPOBIKE se va desfăşura in perioada 21-22 aprilie 2012, la ROMAERO Baneasa, şi vor participa un numar 30 firme, pe o suprafaţă de aproximativ 4000 mp. Pentru editia din acest an, estimam participarea unui numar de 8000 de vizitatori.

Ca si editiile anterioare ale EXPOBIKE, cei mai mari producatori si importatori de biciclete si accesorii vor participa cu oferte imbatabile, atat pentru adulti cat si pentru copii.

Aproape jumatate din deplasarile pe drumurile publice la nivelul Uniunii Europene sunt de cca 5 km/zi, iar in Bucuresti distanta medie parcursa de angajati de la resedinta la locul de munca este de cca. 7 km, fapt pentru care bicicleta se constituie a fi o alternativa viabila pentru automobile, avand in vedere si o serie de avantaje precum mobilitatea in trafic la orele de varf, accesibilitatea, costurile scazute de achizitie si intretinere, reducerea poluarii, activitate sportiva stimulenta pentru organism si, poate fi, de asemenea, o buna modalitate de a evita aglomeratia din mijloacele de transport in comun.

Mai multe biciclete in detrimentul automobilelor inseamna un mod de viata mai sanatos prin scaderea obezitatii, a bolilor cardiovasculare, reducerea sedentarismului, mai putina poluare si mai multe spatii verzi.

De asemenea, in aceeasi perioada cu EXPOBIKE se se vor desfasura si Salonul de Motociclete si Accesorii si Echipamente - SMAEB, TATTOOSHOW, STUNTSHOW si SCOOTER CUP.

Incepand cu aceasta editie a Salonului de Biciclete si Accesorii - EXPOBIKE, compania Precise Marketing , furnizor de servicii integrate de Marketing si Relatii Publice, se alatura echipei de organizare in calitate de Event Management.

Despre Precise Marketing

Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesaţi www.expobike.ro, pagina de Facebook www.facebook.com/expobike.ro sau să o contactaţi pe Natalia Pruteanu - Event Management, tel: 0745468661, e-mail: natalia.pruteanu@precisemarketing.eu.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/precise-marketing-srl/expobike-2012-intre-21-22-aprilie-la-romaero-baneasa