Predatory Pricing

Definitie Predatory Pricing

O practica de stabilirea a pretuluiprin care o companie spera sa inhibe sau sa elimine competitia prin micsorarea preturilor normale pentru produsele in anumite regiuni geografice

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Predatory Pricing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Predatory Pricing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Predatory Pricing. Definitiile termenilor despre Predatory Pricing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Predatory Pricing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Predatory Pricing.