predici    

Comunicate de presa si evenimente pe tema predici

 • predici. Apariţie în premieră mondială la Editura Doxologia

  predici

  Iasi, Iasi - 5 August 2015

  Comunicat de Mitropolia Moldovei si Bucovinei - Editura DOXOLOGIA

  La Editura Doxologia a apărut o nouă carte din seria de autor Pr. Placide Deseille – „Cununa binecuvântată a anului creștin”, lucrare publicată în limba română în premieră mondială (înainte de ediția în limba franceză). ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: carte , editura doxologia , placide deseille , predici

  Vezi toate comunicatele de presa despre predici

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul predici.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la predici. Informatiile despre predici cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul predici, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la predici, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.