Preemptible rate

Definitie Preemptible rate

O rata de discount pentru perioada comerciale de timp in care este vandut unui advertiser si care nu este garantata. Timpul poate fi vandut unui altadvertiser care este dispus sa plateasca mai mult, prin urmare, advertiserul poate economisi bani prin cumpararea acestei rate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Preemptible rate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Preemptible rate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Preemptible rate. Definitiile termenilor despre Preemptible rate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Preemptible rate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Preemptible rate.