Preferred position

Definitie Preferred position

O pozitie intr-o publicatie despre care se crede ca atrage atentia majoritatii cititorilor si care este vanduta la o rata mai mare, de exemplu, coperta din spate a unei reviste

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Preferred position? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Preferred position.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Preferred position. Definitiile termenilor despre Preferred position cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Preferred position, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Preferred position.