Pregatire a terenului

Definitie Pregatire a terenului

Executare a lucrarilor de arat, grapat, cultivat, discuit pe suprafetele destinate insamantarilor.Pregatirea terenului are un rol important in asigurarea executarii la timp si de calitate a semanatului, care conditioneaza, la randul sau, in mare masura, productia de pe acel teren.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pregatire a terenului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pregatire a terenului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pregatire a terenului. Definitiile termenilor despre Pregatire a terenului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pregatire a terenului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pregatire a terenului.