Prejudiciu nepatrimonial

Definitie Prejudiciu nepatrimonial

Sinonim - daune moraleConsecinte daunatoare care nu pot fi evaluate in bani si rezulta din atingerile si incalcarile drepturilor personale, fara continut economic. Astfel de consecinte daunatoare sunt: - moartea, - durerile fizice si psihice, - atingerile provocate armoniei fizice si infatisarii unei persoane, - atingerile aduse onoarei, cinstei, demnitatii, prestigiului sau reputatiei unei persoane, - restrangerea posibilitatilor fiintei umane de a se bucura de satisfactiile si placerile vietii, etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Prejudiciu nepatrimonial? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Prejudiciu nepatrimonial.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Prejudiciu nepatrimonial. Definitiile termenilor despre Prejudiciu nepatrimonial cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Prejudiciu nepatrimonial, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Prejudiciu nepatrimonial.