Prejudiciu

Definitie Prejudiciu

1. Din punct de vedere juridic, o atingere adusa intereselor patrimonbiale ale unei persoane din punct de vedere material.2. Din punct de vedere economic, o paguba, dauna adusa societatii comerciale ca urmare a administrarii sale defectuoase din punct de vedere economic si financiar.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Prejudiciu? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Prejudiciu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Prejudiciu. Definitiile termenilor despre Prejudiciu cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Prejudiciu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Prejudiciu.