Firme de catering in Bucuresti

BUCURESTI - 20 decembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Care sunt si unde putem gasi cele mai bune firme de catering din Bucuresti

Pentru toate acele persoane fizice sau juridice care sunt in cautarea unor firme ce ofera servicii de catering am decis sa cream un director de firme care sa ofere aceste servicii, de a aduna si recomanda mai multe afaceri in acelasi loc, toate firmele listate in directorul nostru sunt testate de catre un membru al echipei noastre pentru a vedea si a proba toate tipurile de meniuri si de platouri pe care le ofera. Si in functie de calitatea sau de prospetimea si gustul bucatelor li se acorda acestor firme un punctaj in functie de care primesc sau nu aprobarea de a fi inscrise in siteul nostru. Desi primul criteriu pe care functionam este plata unei mici taxe, inainte de a factura verificam toate informatiile pe care un client ni le ofera, apoi un membru al echipei comanda niste produse si dupa analiza acestora decidem sau nu daca respectiva firma poate fi listata in directorul nostru. Asa ca nu va sfiiti sa consultati lista noastra pentru a fi la curent cu cele mai bune firme de profil din Bucuresti.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/premier-catering/firme-de-catering-in-bucuresti