Ai trecut cu bine de Valentine’s Day? Atunci te asteptam la Eros Show!

BUCURESTI - 15 februarie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Acum ca ati depasit cliseele sentimentale de Valentine’s Day e timpul pentru noutati si fantezii erotice. Asa cum v-am obisnuit in anii precedenti, in fiecare februarie anuntam lansarea unei noi editii a celui mai important eveniment erotic din Romania: Eros Show.

EROS SHOW 2010 va reuni oferta furnizorilor de produse pentru siguranta vietii sexuale si a sanatatii individului, cosmetice, elemente ce confera placere si confort actului sexual, articole vestimentare specifice si lenjerie intima, bijuterii, cadouri traznite, ateliere de tatuaj, activitati educationale, pictura pe corp, tatuaje si piercing, precum si case de productie de gen, artisti si distribuitori de materiale educativ - sexuale, cabinete de planificare familiala, publicatii de specialitate.

• In cifre, Eros Show va insemna mai mult de 1200 mp, peste 30 de expozanti, 2 baruri, 8 staruri XXX, 10 animatoare, zilnic peste 6 ore de spectacol (show-uri de gen, prezentari de lenjerie, sesiuni de autografe) precum si lansari de produse.

Ne dorim ca cea de-a saptea editie sa fie una cu adevarat speciala. In incercarea de a va oferi show-uri de exceptie ni s-a alaturat anul acesta in calitate de sponsor oficial MyFreeCams.com, una dintre cele mai mari comunitati de webcam si video chat pentru adulti din lume, cu un numar de peste 500.000 de membrii activi. Pentru informatii suplimentare despre MyFreeCams.com va invitam sa accesati www.myfreecams.ro.

Va invitam, pe aceasta cale, sa ne fiti alaturi la cea de-a saptea editie internationala a evenimentului Eros Show, ce va avea loc in perioada 5 – 9 Mai 2010, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Despre PREMIUM EXPO

PREMIUM EXPO este o companie organizatoare de manifestari expozitionale atat in tara cat si in strainatate.
W.A. Mozart 6A, ap 5,
sect 2, Bucuresti.
office@eroshow.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/premium-expo/ai-trecut-cu-bine-de-valentines-day-atunci-te-asteptam-la-eros-show