premul socec    

Comunicate de presa si evenimente pe tema premul socec

  • premul socec

    Voluntari, Ilfov - 18 December 2015

    Comunicat de ICIQ NETWORK SRL

    ... socec.net - reteaua economiei sociale", sustinut de catre Consiliul Judetean Ilfov, la care participa Asociatiile “Lemniko”- fabrica de jucarii din lemn si "Mai verde mai curat". Totodata, au salutat ...     comunicatul de presa

    Vezi toate comunicatele de presa despre premul socec

    Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul premul socec.

    Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la premul socec. Informatiile despre premul socec cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul premul socec, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la premul socec, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.