Preprint

Definitie Preprint

Reproducerea unei reclame care este vazuta inainte de a fi publicata si care etse creata de un advertiser pentru scopuri speciale, ex: sa serveasca ca display de retail sau sa castige sprijin din partea reailerilor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Preprint? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Preprint.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Preprint. Definitiile termenilor despre Preprint cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Preprint, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Preprint.