Prepus

Definitie Prepus

Persoana care indeplineste o actiune sau desfasoara o activitate sub directia, supravegherea si controlul unei alte persoane, denumita comitent. Raportul juridic nascut intre comitent si prepus poarta numele de raport de prepusenie. Faptele ilicite savarsite de prepus in indeplinirea sau in legatura cu functiile incredintate atrag raspunderea comitentului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Prepus? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Prepus.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Prepus. Definitiile termenilor despre Prepus cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Prepus, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Prepus.