Presa gratuita

Definitie Presa gratuita

Suport de presa (saptamanal publicitar, indeosebi) distribuit gratuit in cutiile de scrisori, in locuri publice, institutiilor etc, intr-o anumita zona (unu sau mai multe orase, un sector).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Presa gratuita? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Presa gratuita.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Presa gratuita. Definitiile termenilor despre Presa gratuita cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Presa gratuita, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Presa gratuita.