Presa tehnica si profesionala

Definitie Presa tehnica si profesionala

Suport de presa avand ca destinatie un lectorat specializat pe sectoare de activitate profesionala - spre exemplu, presa comerciala si de afaceri (engl. - trade press). Include si titluri editate de companii, sindicate profesionale, institutii etc. Comercializarea se face indeosebi prin abonament (circa 90% din difuzare). Exemplu: Capital, saptamanal economic si financiar Adevarul economic, Fermierul.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Presa tehnica si profesionala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Presa tehnica si profesionala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Presa tehnica si profesionala. Definitiile termenilor despre Presa tehnica si profesionala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Presa tehnica si profesionala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Presa tehnica si profesionala.