Press advertising

Definitie Press advertising

Publicitate media, avand ca suport presa scrisa (cotidiene, reviste si magazine periodice). Principalele modalitati: anunturi de mare si de mica publicitate (engl. - display and classified advertising), advertorial, presa gratuita s.a.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Press advertising? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Press advertising.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Press advertising. Definitiile termenilor despre Press advertising cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Press advertising, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Press advertising.