Press/news release

Definitie Press/news release

Comunicat/informatie/rezumat de presa mesaj de actualitate, scurta prezentare informativa si documentara (scrisa), transmisa ziaristilor – in cadrul unei conferinte de presa, cu prilejul unei manifestari (salon comercial, expozitie, demonstratie, lansare a unui produs nou etc) sau a unui alt eveniment (comercial, festiv) al firmei, in vederea redactarii de articole de presa.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Press/news release? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Press/news release.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Press/news release. Definitiile termenilor despre Press/news release cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Press/news release, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Press/news release.