Prestatia de a da

Definitie Prestatia de a da

In limba latina - dare Indatorirea debitorului de a constitui sau transmite un drept real. Spre exemplu, obligatia vanzatorului de a transmite cumparatorului dreptul de proprietate asupra lucrului vandut

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Prestatia de a da? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Prestatia de a da.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Prestatia de a da. Definitiile termenilor despre Prestatia de a da cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Prestatia de a da, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Prestatia de a da.