Prestatia de a face

Definitie Prestatia de a face

In limba latina - facereIndatorirea subiectului pasiv de a efectua o lucrare, un serviciu si, in general, orice prestatie pozitiva in favoarea subiectului activ, cu exceptia transmiterii sau constituirii unui drept real. Spre exemplu, prestatia vanzatorului de a preda bunul vandut.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Prestatia de a face? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Prestatia de a face.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Prestatia de a face. Definitiile termenilor despre Prestatia de a face cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Prestatia de a face, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Prestatia de a face.