Prestatia de a nu face

Definitie Prestatia de a nu face

In limba latina - non facereConsta intr-o conduita negativa, adica abtinerea debitorului de la ceva ce ar fi putut face daca nu s-ar fi obligat fata de creditor. Spre exemplu, obligatia autorului unei opere literare care a incheiat un contract de publicare cu o anumita editura de a nu incheia, o perioada de timp, cu privire la aceeasi lucrare, un alt asemenea contract cu o alta editura.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Prestatia de a nu face? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Prestatia de a nu face.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Prestatia de a nu face. Definitiile termenilor despre Prestatia de a nu face cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Prestatia de a nu face, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Prestatia de a nu face.