Prestige Pricing

Definitie Prestige Pricing

O strategie de stabilire a pretului in care preturile sunt stabilite la un nivel inaltm luand in calcul faptul ca preturile mici vor inhiba decat sa incurajeze vanzarile si cumparatorii vor asocia un pret ridicat cu o calitate superioara, numit si Image Pricing. Vezi Psychological Pricing

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Prestige Pricing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Prestige Pricing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Prestige Pricing. Definitiile termenilor despre Prestige Pricing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Prestige Pricing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Prestige Pricing.