Pret barat

Definitie Pret barat

Tehnica de promovare a vanzarilor, constand intr-o reducere de pret pusa in evidenta printr-o comparatie efectuata intre pretul promotional si pretul obisnuit de vanzare al produsului, care a fost barat vizibil. Eficacitatea actiunii depinde de amploarea reducerii efectuate (un avantaj concret si la indemana pentru client) si de mijloacele de comunicatie utilizate pentru popularizarea ofertei (PLV, pliante, vitrina, animatori, afisaj, mesaje audio, presa locala s.a.).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pret barat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pret barat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pret barat. Definitiile termenilor despre Pret barat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pret barat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pret barat.