Pret comercial de revenire

Definitie Pret comercial de revenire

Pretul de revenire de fabricatie majorat cu cheltuielile comerciale de desfacere pe piata interna: salarii, publicitate, prospectiuni etc.Reducerea cheltuielilor comerciale se poate face prin:- automatizarea lucrarilor de birou (informatizare)- diminuarea cheltuielilor fixe (chirii, patente, incalzire etc)- marirea cifrei de afaceri.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pret comercial de revenire? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pret comercial de revenire.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pret comercial de revenire. Definitiile termenilor despre Pret comercial de revenire cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pret comercial de revenire, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pret comercial de revenire.