Pret de acceptabilitate

Definitie Pret de acceptabilitate

Nivel al pretului unui produs pentru care exista cerere pe piata. Pentru determinarea pretului de acceptabilitate se alege un esantion reprezentativ format din clientela potentiala a marcii fiecare persoana este intervievata in legatura cu intervalul de pret in interiorul careia considera ca ar trebui sa se situeze pretul noului produs (intervalul de pret care permite atingerea celui mai mare numar de clienti - ecartul maxim intre curbele pretului minim si maxim la reprezentarea grafica), respectiv:a) pretul minim sub care nu ar accepta sa cumpere produsul: Sub ce nivel de pret nu ati cumpara produsul intrucat considerati ca este de slaba calitate ? (spre exemplu, suc natural de fructe)b) pretul maxim pe care sunt dispusi sa-l plateasca pentru a achizitiona produsul: Peste ce nivel de pret nu ati cumpara produsul intrucat considerati ca este prea scump ?

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pret de acceptabilitate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pret de acceptabilitate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pret de acceptabilitate. Definitiile termenilor despre Pret de acceptabilitate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pret de acceptabilitate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pret de acceptabilitate.