Pret de acceptare

Definitie Pret de acceptare

Pretul platit de banca de investitii emitentului de valori mobiliare, pe piata primara, in situatia in care banca s-a angajat sa plaseze valorile mobiliare subscrise pe contul propriu.Acest pret este mai mic decat pretul de subscriptie, diferenta reprezentand comisionul bancar de intermediere a plasamentului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pret de acceptare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pret de acceptare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pret de acceptare. Definitiile termenilor despre Pret de acceptare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pret de acceptare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pret de acceptare.