Pret de conversiune

Definitie Pret de conversiune

Pret stabilit de o societate emitenta la emisiunea valorilor mobiliare, la care sa fie convertite actiunile preferentiale in actiuni comune (cu venit variabil) sau la care sa fie convertite obligatiunile in actiuni.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pret de conversiune? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pret de conversiune.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pret de conversiune. Definitiile termenilor despre Pret de conversiune cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pret de conversiune, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pret de conversiune.